Politika zasebnosti

Osebne podatke uporabnikov (npr. ime in priimek, elektronski naslov, naslov za dostavo) spletne trgovine ekološka-gnojila.si varujemo v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Podatke hranimo in uporabljamo izključno za namene:

  1. izpolnjevanja naročil;
  2. pošiljanja nasvetov in novic o izdelkih AgroMedica na podlagi privolitve uporabnika v kontaktnem obrazcu Rezervacije.

Spletna stran ekoloska-gnojila.si samodejno zbira izključno neosebne podatke o uporabi spletnega mesta, kot so obiskanost strani, dnevno število obiskovalcev, časovno obdobje, v katerem se obiskovalci zadržijo na spletni strani ipd. 

Spletno mesto uporablja Googlovo storitev »Google Analytics«, ki je namenjena spremljanju in analiziranju obiska spletnega mesta. Kot pomoč pri analizi obiskanosti strani uporabljamo piškotke, ki izdajo podatke o vaši uporabi spletnega mesta, vključno z vašim IP naslovom.

Osebne podatke uporabnikov obdelujemo v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namena obdelave in dokler bo to potrebno za dosego namena obdelave, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do umika privolitve. Osebnih podatkov uporabnikov v nobenem primeru ne posredujemo tretjim osebam, ki niso vključeni v izpolnjevanje naročil.

Privolitev za prejemanje obveščanja o izdelkih AgroMedica v rezervacijskem obrazcu lahko umaknete s sledenjem navodilom v vsakem sporočilu, ki ga prejmete na podlagi svoje privolitve, ali da pošljete sporočilo na elektronski naslov info@agromedica.si

PRAVNO OBVESTILO

Spletna trgovina www.ekoloska-gnojila.si in vsi podatki na njej (fotografije, grafike, vsebine) so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru našega pisnega soglasja.